Protexio is een Belgische groep van bedrijven die op hun beurt gespecialiceerd zijn in het ontwerp, de produktie, geven van advies en oplossingen op maat in het domein van de passieve brandwerende bescherming.
PROTEXIO is een Belgische groep van bedrijven die op hun beurt gespecialiceerd zijn in het ontwerp, de produktie, geven van advies en oplossingen op maat in het domein van de passieve brandwerende bescherming.
U kunt onze brandkleppen, roosters en moffen online bestellen: www.mypyroshop.com
Up-site is, met zijn hoogte van 140m , het hoogste appartementencomplex in Belgïe. Het gebouwencomplex is gelegen in Brussel en bestaat uit verschillende gebouwen waarin de firma Proseco werkzaamheden heeft uitgevoerd met betrekking tot brandwerende bescherming.
Brandwerende afdichtingen data bekabeling
De firma Proseco levert sinds een aantal jaren permanentie in het UZ Gasthuisberg voor de realisatie van brandwerende afdichtingen en compartimentering.
De gevangenis van Marche en Famenne biedt plaats voor een 300tal gedetineerden.
Het vakgebied van de passieve brandbescherming is een complex gebied door zijn federaal karakter, specifieke wetgeving, certificaties, normeringen (Bel en EU). Verder kenmerkt het vakgebied zich door de installatie van producten (volgens de regels van de kunst) wat een grondige kennis vereist op gebied van produkten en installatie technieken.
De Protexio Groep houdt zich op de hoogte van de evolutie van de regels, wetten of codes zodat wij onze klanten efficienter kunnen helpen en hun verzoeken beantwoorden inzake veiligheid.
Abonneren op Artikels