PROTEXIO, leider wat het ontwerpen, produceren en toepassen van compartimenteringsoplossingen voor de bouw betreft, verenigt de grootste specialisten op de markt inzake beveiliging tegen de risico’s die de integriteit van constructies in gevaar brengen.

 

Als producenten en installateurs zijn de leden van de PROTEXIO-groep de enige in België die beschikken over een gamma producten en de knowhow die hen in staat stellen om hun klanten volledige oplossingen voor te stellen in elk van hun sectoren van activiteit.

 

Van advies via productie tot installatie, de PROTEXIO-groep biedt uitrustingen, procedés of materialen om de verspreiding van het risico en de gevolgen daarvan te vertragen. De oplossingen die worden aanbevolen door de ondernemingen van de PROTEXIO-groep garanderen een doeltreffende compartimentering van alle soorten gebouwen.

 

De door de PROTEXIO-groep voorgestelde producten werden allemaal ontworpen door de ingenieurs van het eigen studiebureau. Ze worden geproduceerd in de eigen werkplaatsen door medewerkers die ervaren zijn in de gebruikte technieken en die beschikken over moderne en solide instrumenten. Ze worden uitgebreid getest en gedocumenteerd en beantwoorden aan de recentste van kracht zijnde Belgische en internationale normen.

 

Elk gebouw heeft zijn eigen kenmerken, en dus voeren de ingenieurs van de groep een studie uit om de meest aangewezen oplossingen voor de gestelde problematiek te kunnen aanbevelen. Aangezien de installaties te allen tijde optimaal doeltreffend moeten zijn, verzekert de PROTEXIO-groep ook zelf de dienst na verkoop en het onderhoud, en stelt een contract voor zodat de klant zich op dat vlak totaal geen zorgen moet maken.